t-paita-painatus-mainostekstiilit-hupparit-pikeepaidat-omalla-kuvalla-logolla

Yksilölliset mainostekstiilit, mainosvaatteet, asusteet

Mainostekstiili ja mainosvaate ovat termejä, joita käytetään yleensä vaatteista ja asusteista, joille on tarkoitus toteuttaa jokin painatus, brodeeraus, tai muu yksilöinti. Suosituimpia kyseisiä tuotteita ovat esim. t-paidat ja hupparit painatuksella, sekä vaikkapa pikeepaidat, lippikset ja pipot ja fleece-tuotteet brodeerauksella. Näitä tuotteita käytetään yleisesti esim. yritysten, yhdistysten, urheiluseurojen, tai vaikkapa kaveriporukan yhteisen ilmeen luomiseen.  

Mainostekstiilit ja mainosvaatteet ovat usein ns. brändittömiä, eli niissä ei yleensä näy ulospäin valmistajien logoja tms. Tämä mahdollistaa sen, että vaikkapa sopivalla painatuksella saadaan aikaan täysin omanlainen tuote kuten t-paita omalla logolla, tai huppari omalla tekstillä.

”Promovaatteiden” yksilöinti on hyvin tuotekohtaista. Silkkipaino ja muut painatustekniikat ovat suosituimpia vaihtoehtoja t-paitojen ja huppareiden kohdalla, sillä kyseisten tuotteiden pinta on tasainen ja se kestää painatukseen vaadittavaa kuumuutta. Pipot, lippikset, kevyttoppatakit, fleece-tuotteet puolestaan yksilöidään usein brodeeraus menetelmällä, jossa toivottu oma logo, kuva, tai teksti puolestaan ommellaan tekstiiliin, tai vaihtoehtoisesti merkkiin, joka tämän jälkeen kiinnitetään toivottuun tuotteeseen.


stedman-mainosvaatteet-logo B&C-mainosvaatteet-t-paidat-hupparit-pikeepaidat-oma-logo-teksti-painatus-logoClique-Mainosvaatteet-Urheiluvaatteet-painatuksella-brodeerauksella-merkkauksellaFruit-Of The Loom-t-paidat-hupparit-pikeepaidat-omalla-painatuksella

Tiimipaita.fi:n valikoimista löytyy monia laadukkaita ja monille tuttuja mainosvaate- ja asustemerkkejä kuten: B&C, Clique, Fruit Of The Loom, Stedman ja Beechfield.

Nämä merkit menestyvät koska ne tarjoavat toimivan tasapainon laadun ja hinnan välillä. Kaikilta edellä mainituilta yrityksiltä löytyy useiden hintaluokkien tuotteita, jotta jokainen asiakas löytäisi itselleen sopivan kokonaispaketin. Nämä valmistajat myös laajentavat ja uudistavat tuotevalikoimaansa säännöllisesti ja pysyvät siten "aallon ja trendien harjalla". Juuri tämän takia Tiimipaita.fi on päättänyt ottaa valikoimaansa juuri näiden merkkien tuotteita.

Edellämainittujen merkkien tuotevalikoimaan kuuluvat mm.

 • T-paidat
 • Pitkähihaiset t-paidat
 • Pikeepaidat
 • Tekniset Paidat
 • Shortsit
 • Hupparit
 • Verryttelyasut
 • Fleecet
 • Pipot
 • Lippikset
 • Softshell-takit
 • Kevyt-toppatakit
 • jne...

Tuotekuvastot Mainosvaatteet & Asusteet

Stedman

Yksi Euroopan suosituimpia mainosvaatemerkkejä, eikä syyttä: T-Paidat, Hupparit, Fleecet... ja myös varteenotettavia vaihtoehtoja urheiluun.

B&C

Maailman huippu promootiovaatevalikoima, joka tarjoaa erittäin laajan valikoiman yli sadassa eri värivaihtoehdossa.

Fruit OF The Loom

Mainosvaatemerkki, jonka kaikki tietää ja johon on luotettu jo vuosikymmeniä.

Clique

Hintalaatusuhteestaan tunnettu Clique on Suomalaisten ehdoton kestosuosikki.

Beechfield

Asusteiden kuten mainospipojen ja lippisten ehdoton luottobrändi.

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ

Oikea lopputulos onnistuu valitsemalla sopivat ykislöinnit. Tutustu eri painatusmenetelmiin!

Käytännöllisiä ohjeita onnistuneeseen tilaukseen. Käykää lukemassa yksinkertainen ohjeistus!


Oletteko valmiit tilaamaan, lähettämään tarjouspyynnön, tai onko teillä kenties jotain kysyttävää? Palvelemme teitä mielellämme kaikissa asioissa. Ottakaa meihin yhteyttä täältä!

TOP