Tiimipaita-Pelipaidat-peliasut-joukkue-vaatteet-varusteet-omalla-painatuksella

Jo mukana yhteistyössä

Hanna Arve-Talvitie, toiminnanjohtaja, lentopallon SM-finalisti Loimaan Hurrikaani
"Tiimipaita.fi pystyy tarjoamaan kattavan valikoiman tuotteita sekä palveluja, niin edustusjoukkueelle kuin taustahenkilöillekin. Näin meillä on nyt yksi huoli vähemmän ja pystymme keskittymään olennaiseen"
panzeri-urheiluvarusteet-urheiluvaatteet-logo
Pohjois-Italialainen urheiluvaatemerkki Alppien kupeesta joka varustaa ammattilais- ja harrastejoukkueita yli 50 vuoden kokemuksella.
Erittäin laadukkaista teknisistä tekstiileistä tunnetulta ruotsalaisbrändiltä nyt vihoinkin mallisto myös joukkueille.
stedman-mainosvaatteet-logo
Vuosi vuodelta suosiotaan kasvattavat mainostekstiilit, joiden joukosta löytyy piristäviä vaihtoehtoja myös urheiluun.
Luonnos-Rovio-Pelipaita-Painatuksella-Omalla-Numerolla-Nimellä-Logolla

Panzeri Universal (C) - Pelipaita
+ Luonnoksen mukainen painatuspaketti 10-49kpl

24,90€ / kpl

Sublimaatiopainatus - Lämpösiirtopainatus - Silkkipainatus - Brodeeraus


Mikä on sopiva yksilöintiratkaisu juuri TEIDÄN tarpeisiin ja mitä se maksaa? Olemme koonneet tietopaketin käsitellen kaikkia vaihtoehtoja. Päätöstä helpottavat myös lyhyet videot kaikista painatustekniikoista.

Painatustiedon lähetys

Painatustiedot voitte lähettää vapaamuotoisesti yhteydenottolomakkeen kautta, tai sähköpostitse osoitteeseen info@tiimipaita.fi. Voitte myös lähettää tiedoston logosta tai kuvasta jonka haluaisitte paitaanne liittämällä kyseisen tiedoston sähköpostiviestiin, tai vaihtoehtoisesti lähettämällä tiedot mistä painatusmateriaalit ovat ladattavissa.

Painatuksen laadun varmistamiseksi pyydämme tiedostonne vektorigrafiikkaan piirrettynä .pdf-, .ai-, .eps, tai .svg-muodossa. Vektori tarkoittaa tiedostomuotoa, jossa painettavan kuvion laatu ei kärsi (esim. pikselöidy) sen kokoa muokattaessa. Huom! Kaikki pdf-muodossa olevat tiedostot eivät ole vektoreitaTarkempaa tietoa vektorigraafikasta ja painatukseen sopivista tiedostoista löydätte tämän linkin takaa.

Mikäli vektoritiedoston järjestäminen on teille hankalaa, voitte myös lähettää meille jonkun muun perinteisen kuvatiedoston kuten: .png, .jpeg, .gif jne… Graafiset suunnittelijamme muokkaavat tällöin lopputuloksen toivotunlaiseksi. Painatustiedoston graafisesta muokkauksesta peritään maksu 25€ per tiedosto (sis. alv:n 24%). Tilaustiedon lähettämiseen käyvät myös perinteiset word- ja excel-tyyliset tiedostot.

Jokaisen tilauksen kohdalla asiakkaille suunnitellaan hyväksyttäväksi sähköinen painatusluonnos, joka lähetetään tilausvahvistuksen mukana tilauksen yhteyshenkilön sähköpostiin ennen varsinaisen painatuksen toteutusta.

Toimituksen vaihtoehtoina ovat TNT kuriiripalvelu, sekä Smartpost pakettiautomaatit. Paketit joko toimitetaan jakelupalvelulla ns. kotiovelle asti, tai ovat noudettavissa palvelupisteistä ja pakettiautomaateista.

Sopiva toimitustapa sovitaan aina erikseen jokaisen asiakkaan kanssa. Keskimääräisesti yksilöityjen tuotteiden toimitus tapahtuu 2-3 viikon (10-15 arkipäivää) kuluessa tilausvahvistuksesta seuraavan t-paitoja esimerkkinä käyttävän hinnaston mukaisesti. Kiireellisissä ja ehdottoman toimitustakarajan vaativissa tapauksissa kannattaa aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

  • 10-19 pelipaitaa 25€ (sis. alv:n 24%)
  • 20-49 pelipaitaa 35€ (sis. alv:n 24%)
  • 50-99 pelipaitaa 45€ (sis. alv:n 24%)
  • 100-199 pelipaitaa 65€ (sis. alv:n 24%)
  • 200-499 pelipaitaa 95€ (sis. alv:n 24%)
  • Yli 500 pelipaitaa Erillisen tarjouksen mukaan

Huom! Hinnasto on muita tuotteitamme (verryttelyasut, harjoitusliivit jne.) ajatellen suuntaa antava, sillä toimituskulut määräytyvät esim. määrän, koon ja painon mukaan ja valikoimistamme löytyy hyvin eri kokoisia ja painoisia tuotteita. Ilmoitamme lopulliset toimituskulut aina tilauksen hintatarjouksen yhteydessä.

Oletteko valmiit tilaamaan, lähettämään tarjouspyynnön, tai onko teillä kenties jotain kysyttävää?
Palvelemme teitä mielellämme kaikissa asioissa.
Ottakaa meihin yhteyttä täältä!

TOP