Brodeeraus

Brodeeraus

Mitä on brodeeraus?

Brodeeraus (käytetään myös termiä konekirjonta) tarkoittaa yleisesti kankaaseen toteutettua koneellisesti ommeltavaa kuviota tai merkkiä. Käsite on pääasiallisesti käytössä mainostekstiilien yhteydessä. Brodeerauksen avulla tekstiilistä saadaan yksilöllinen ja se on suosittu tapa esim. yrityksien tai vaikka urheiluseurojen yhteisen ilmeen korostamiseen. Brodeeraus on monien mielestä se tyylikkäin tapa koristella vaikkapa yhteiseen edustuskäyttöön tulevat pikeepaidat tai urheiluseurojen matkustuskäyttöön tarkoitetut softshell-takit.

BRODEERAUS - SUOSITUIMMAT TUOTTEET

Brodeerauksen tilausmäärät

Brodeerausta toteutetaan silkkipainon tavoin yleensä vähintään kymmenien tuotteiden tilauksien kohdalla. Tämä johtuu pääasiassa aikaa vievistä aloitustoimenpiteistä. Suurin osa ajasta menee huolelliseen ompelukoneiden kirjontaohjelmien valmisteluun. Tämä varmistaa, että sarjatuotanto käy mahdollisimman tehokkaasti ja että lopputulos on toivotunlainen.

Brodeerauksen hinnoittelu

Brodeerauksen hinnoittelu an aina tapauskohtainen, sillä hinta määräytyy hyvin pitkälti hyvään lopputulokseen tarvittavien ompeleiden määrästä. Ompeleiden määrä on puolestaan riippuvainen painettavan kuvion koosta ja sen yksityikohtien määrästä. Suuntaa antavana voidaan sanoa, että pieniä ja yksinkertaisia logoja toteutetaan alkaen 2-3 € / kpl ja hinta nousee siis tapauskohtaisesti edellä mainittujen tekijöiden mukaan.brodeeraus Brodeerauksen jälki lähietäisyydeltä


Oletteko kiinnostuneet brodeerauksesta? Ottakaa meihin yhteyttä täältä.

TOP