Avainasiakkaana saat erikoistarjouksia ja tietoa uutuuksista!

Mikä on lämpösiirtopainatus?

Lämpösiirtotarra on ohut kalvo, joka kiinnitetään toivottuihin pintoihin kuumuutta hyväksi käyttäen. Periaatteessa näitä kalvoja voidaan tulostaa jopa ihan tavallisista tulostimista, mutta käytännössä ammattilaiset käyttävät siihen erikoislaitteita. Lämpösiirtokalvojen ehdoton vahvuus on sen edullisuus, kun toteutetaan paljon erilaisia painatuksia esimerkiksi urheilutekstiileissä. Kyseinen painatustapa on omiaan vaikkapa numeroiden painamisessa pelipaitoihin. Toisin kun sublimaatiopainatusta, lämpösiirtotarroja voidaan käyttää kätevästi myös puuvillatekstiileihin.Mitä lämpösiirtopainatus maksaa?

Lämpösiirtopainatus on ainoa tiimipaita.fi:n painatustapa, jolle löytyy varsin yksinkertainen hinnasto. Tämä johtuu siitä, että kyseisessä panatustavassa ei ole läheskään yhtä paljon muuttujia kuin sublimaatiopainatuksessa, silkkipainatuksessa ja brodeerauksessa.

Hyvä tietää lämpösiirtotarrasta

Lämpösiirretyllä painatuksella toteutetut vaatteet kannattaa aina pestä ja kuivattaa kuivausrummussa alhaisessa lämpötiloissa, sekä nurinpäin käännettynä. Tarrat saattavat irrota helpommin, mikäli tätä ohjetta ei noudata.

TOP