T-paidat, Hupparit, Pelipaidat ja muut tuotteet omalla painatuksella FAQ Usein Kysytyt Kysymykset

On hyvin vaikea tuoda esille yhtä tiettyä eroa tuotteiden välillä. Etenkin uutena monet tekstiilit saattavat vaikuttaa varsin samanlaisilta. Hintaerot eivät kuitenkaan synny tyhjästä ja erot tulevat useasti esille käytön myötä. Esim. laadukkaampi t-paita säilyttää muotonsa ja värinsä pidempään. Huppareiden ja vaikkapa soft-shell- ja kevyttoppatakkien kohdalla tärkeä yksityiskohta on laadukas vetoketju. Toki myös brändillä saattaa olla vaikutuksia hintaan. Uskallamme käyttötarkoituksen mukaan suositella kaikkia tarjoamamme tuotteita. Tiimipaita.fi:n sivustolla oleva valikoima on tehty nimenomaan asiakkaiden palautteiden perusteella.

Suosituimpien tekstiilien kuten t-paitojen, huppareiden ja peliasujen tuotevalikoima on usein varsin laaja ja se vaihtuu mallistojen myötä vuosittain. Etenkin t-paitojen osalta löytyy usein perinteistä regular-fit leikkausta sekä tyköistyvämpää slim-fit vaihtoehtoa. Vaihtuvuutta saatta esiintyä myös kaula-aukon koossa ja kauluksen V- tai O-muodossa. Myös tuotteiden pituudessa saattaa olla eroja. Sopiva vaihtoehto löytyy usein tuotekuvia ja mittataulukoita tarkastelemalla tai joskus sopimalla näyte- ja sovituspaketin lähettämisestä.

Kun tiedetään hieman tarkemmin mitä tuotteita ollaan tilaamassa, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Löydämme teille varmasti parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Useiden tarjoamamme tuotteiden mitat löytyvät tuotesivuilta yleensä PDF-muodossa olevan valmistajan esitteeltä. Mikäli toivomanne tietoa ei löydy suoraan meidän kotisivulta pystymme lähes aina lähettämään kokotaulukon sähköpostitse. Suosittelemme selvittämään paitojen koot ennen tilausta, sillä esim. eri valmistajien vastaavissa tuotteissa saatta olla eroavaisuuksia.

Paidan lopulliseen hintaan vaikuttavista tekijöistä suurimmat ovat usein yksilöinti ja tilattavien tuotteiden määrä. Yksilöinti voidaan toteuttaa silkkipainatuksella, lämpösiirtopainatuksella, sublimaatiopainatukslla tai mahdollisesti brodeerauksella ja brodeerattuna merkkinä. Kaikissa yksilöintitavoissa on omat erkoispiirteet, vahvuudet ja heikkoudet. Esim. silkkipainatuksen hinta lasketaan varsin suoraan tilaattavien paitojen lukumäärän ja painettavien värien määrän mukaan, kun taas brodeerauksessa oleellista on käytettävien tikkausten määrä.

Painatustekniikan valintaan löydätte yksityiskohtaisemman ohjeistuksen TÄMÄN LINKIN TAKAA.

Tilauskohtainen minimimäärä riippuu tilattavista tuotteista ja painatuksien määrästä. Sääntönä toteutamme yksittäiskappaleita vain lisätilausten yhteydessä. Selkeästi suurin osa Tiimipaita.fi:n kautta tehdyistä tilauksista koostuu vähintään viidestä tuotteesta. Kannattaa kuitenkin aina kysyä henkilökohtaista tarjousta vaikka tilausmäärä olisi pienempikin. Minimimäärät eivät ole tuotekohtaisia, vaan samaan tilaukseen voi kuulua esim. t-paitoja, huppareita sekä lippiksiä. Myös tilattavien tuotteiden ja yksilöinnin värejä voi vapaasti vaihtaa saman tilauksen sisällä.

Varastossamme oleviin tuotteisiin voi tulla tutustumaan toimipisteeseemme. Suosittelemme ilmoittamaan tulosta etukäteen.

Lähetämme myös mielellään näyte- ja sovituspaketteja, jotta asiakas pystyy tutustumaan tuotteiden laatuun ja valitsemaan oikeat koot. Tämä ei yleensä aiheuta asikkaalle lisäkustannuksia tai ostovelvotteita. Pyydämme palattamaan lähetykset ohjeiden mukaisesti tai vaihtoehtoisesti lunastamaan ne hinnaston mukaisesti.

Tilaukset tapahtuvat pääsääntöisesti sähköpostiketjun kautta, joka alkaa asiakkaan tarjouspyynnöllä. Lisätietoa voi saada myös puhelinpalvelustamme tai chat Live-keskustelusta.

Viestittelyn aikana meille toimitetaan sähköinen painatusaineisto (esim. kuvat, logot, tekstit), jonka avulla suunnittelemme aina luonnokset, joiden avulla saadaan parempi käsitys yksilöinnin lopputuloksesta.

Lisätietoa painatustiedon lähettämisestä löytyy TÄMÄN LINKIN TAKAA.

Viimeistään sopivien tuotteiden ja yksilöintitapojen löytyessä pyydämme asiakasta ilmoittamaan laskutus ja toimitustiedot sekä tilauksen yhteyshenkilön puhelinnumeron. Lopullinen tarjous kootaan tarjoushallinta-järjestelmämme yhteenvedolle tarkasteltavaksi ja hyväksyttäväksi. Yhteenvedolla on eritelty kaikki tuotteet, painatukseen liittyvät tiedot sekä lopulliset painatusluonnokset. Tilaukseen voi vapaasti tehdä muutoksia yhteenvedon hyväksymiseen asti.

Keskimääräinen toimitusaikamme on 2-3 viikkoa tilausvahvistuksesta. Täysin räätälöityjen tuotteiden (kuten esim. sublimaatiopeliasut kohdalla 4 viikkoa.

Monien tuotteiden kohdalla tarjoamme myös pikatoimitusta, jolloin tuotteet ovat tapauskohtaisesti perillä 5-10 työpäivässä. Suosittelemme pyytämään tarjousta vaikka tilaus ei olisikaan toimitusaikojemme puitteissa.

Mikäli toivotte ehdotonta takarajaa toimitusajankohdalle, on asiasta aina sovittava erikseen.

Tuotteiden värivalikoimat löytyvät tuotesivuilta tai kuvastoista. Mikäli haussa on tietyn värikoodin mukaiset tuotteet tai yksilöinnit, suosittelemme keskustelemaan aiheesta asiakaspalvelijamme kanssa.

Yksilöityjen tuotteiden tilausten kohdalla on lievästi ns. perinteisiä valmistuotteita suurempi mahdollisuus esim. inhimillisiin erehdyksiin. Lähtökohtaisesti edellytämme, että asiakkaamme tarkastavat toimitetun tilauksen kahden viikon sisällä toimituspäivästä.

Mikäli toimitetun tilauksen kanssa esiintyy ongelmia, pyydämme olemaan mahdollisimman nopeasti yhteydessä meidän asiakaspalveluun. Olemme löytäneet lähes poikkeuksetta asiakkaillemme sopivan ratkaisun esim. korvaavien tuotteiden tms. myötä. Pyydämme varmistamaan, että kaikki virheelliset tuotteet ilmoitetaan saman raklamaation yhteydessä. 

Tuotteiden kestoikään (kuten esim. pesussa irronneet / kuluneet painatukset) liittyvät reklamaatiot käsitellään aina tapauskohtaisesti yksilöintitavasta riippuen ja niihin ei suoraan sovelleta edellä mainittua kahden viikon aikaikkunaa.

Unisex tuotteilla tarkoitetaan usein suorempia miesten malleja, sillä niitä voivat käyttää myös naiset ja suuremmat lapset. Lasten tuotteet ovat hyvin usein pienempiä versioita unisex-leikkauksesta.

Naisten mallit ovat puolestaan tyköistyvämpia, eli naisten vartaloon paremmin mukautuvia ja yleensä kooltaan miesten tuotteita selvästi pienempiä.

Tilaus maksetaan laskulla, joka lähetetään tilaajan ilmoittamien tietojen mukaisesti joko kirjelaskuna, sähköpostin liitteenä tai verkkolaskuna siinä vaiheessa kun seurantajärjestelmämme ilmoittaa onnistuneesta toimituksesta. Ellei toisin toivota, laskun maksuaika on 14 päivää.

Loppusummaltaan yli 300 euron tilauksissa pyydämme asiakkailtamme joko sosiaaliturvatunnuksen (tilaajana yksityishenkilö) tai y-tunnuksen (tilaajana on yritys tai y-tunnuksellinen yhdistys) luoton myöntämistä varten. Mikäli lasku maksetaan ennen tilauksen lähetystä, edellä mainittuja tietoja ei tarvita.

TOP