Pikeepaita brodeerauksella tai painatuksella

Pikeepaita – Se tyylikkäämpi vaihtoehto

Pikeepaita-pikeepaidat


Pikeepaita on tyylikäs, mutta rento vaihtoehto perinteiselle t-paidalle. Pikeepaitoja käytetään paljon esimerkiksi urheilujoukkueiden tai yritysten edustuspaitoina vaikkapa messuilla, matkustustaessa tai jopa asiakastapaamisissa.


Pikeepaitoihin saa luonnollisesti myös haluamansa painatuksen, jolloin siitä tulee yksilöllisempi. Brodeeraus lienee pikeepaitaan se perinteisin vaihtoehto, mutta muitakin vaihtoehtoja tietysti löytyy. Pikeepaitaan voi siis painattaa esimerkiksi urheilujoukkueen nimen tai yrityksen logon. Painatukset tuovat pikeepaitaan yksilöllisyyttä ja viimeistelevät joukkueesi tai yrityksesi yhtenäisen ilmeen.

Pikeepaitojen materiaaleista

Pikeepaidat ovat perinteisesti puuvillaisia, joten ne ”hengittävät” eivätkä ärsytä ihoa. Puuvillaiset paidat kestävät myös hyvin pesua. Puuvillalla on tosin tapana kutistua hieman ensimmäisten pesujen jälkeen, joten se kannattaa ottaa huomioon paitojen kokoja valittaessa.

Nykyään pikeepaitoja löytyy erilaisina vaihtoehtoina myös teknisestä kankaasta, jotka soveltuvat loistavasti myös urheiluun. Painatetut pikeepaidat ovatkin hyvin tuttu näky golf- ja tenniskentillä, sekä esimerkiksi keilailuradalla. Tekninen kangas kestää kovaakin urheilua, eli ne voisivat sopia yhtä hyvin myös juoksuun tai muihin pallopeleihin. Joukkuepeleissä pikee- tai erilaisia kauluspaitoja nähdään hieman harvemmin, mutta paitatrendien koko ajan uudistuessa, tilanne saattaa tulevaisuudessa olla täysin toinen?

Pikeepaita mallit

Tiimipaita.fi:n valikoimista löytyvät pikeepaidoista omat versiot miehille, naisille ja lapsille. Miesten mallit ovat perinteisesti väljempiä, kun taas naisten paidat ovat tyköistuvampia. Värivaihtoehtoja löytyy monista malleista laidasta laitaan. Valittavissa on myös joko pitkä- tai lyhythihaisen vaihtoehdot ja myös esimerkiksi taskulliset mallit.

Valikoimaan pääsette tutustumaan Tuotekuvastot-sivultamme.

Pikeepaidat hinnoittelu

Hinta määräytyy sekä painettavien tuotteiden määrän, että painatustavan mukaan. Jo 15-20 eurolla saa oikein hyvän peruspaidan painatuksineen. Laatu kuitenkin maksaa luonnollisesti enemmän. Paidan laatu näkyy yleensä mm. miellyttävämpänä kankaana, parempana ompelutyönä, istuvampana mallina ja tyylikkäämpänä painatuksena. Esimerkiksi brodeeraus on aloituskustannuksista johtuen kalliimpi vaihtoehto, kuin yksinkertaisemmin toteutettu tarrapainatus.

Laadukkuuteen kannattaa kuitenkin tietyissä tapauksessa ehdottomasti panostaa, sillä esimerkiksi hyvin suunniteltu painatus antaa paidalle ilmettä ja jättää siten kokonaisuudessaan aivan eri tason vaikutelman. Pikeepaidat saattavat myös pysyä edustuspaitoina vuodesta toiseen, joten laadukkaampi paita ja kestävämpi painatus saattavat tulla siinä kohtaa tarpeeseen.

Tiimpaita.fi:n henkilökunnan kanssa voi keskustella juuri  teille sopivista vaihtoehdoista. Palvelemme teitä mielellämme kaikissa asioissa. Ota meihin yhteyttä täältä!

TOP