panzeri-urheiluvarusteet-urheiluvaatteet-urheiluasusteet

Panzeri

Panzeri on perinteikäs italialainen tuotemerkki, jonka erikoisalaa ovat urheiluvaatteet. Panzeri aloitti toimintansa  perheyrityksenä jo 1962. Tänä päivänä Panzeri toimiii mm. Ranskassa, Saksassa, Iso-Britanniassa ja Hollannissa ja on lisännyt tasokkaiden urheiluvaatteiden lisäksi valikoimaansa myös urheiluasusteet, urheiluvarusteet ja tyylikkäät vapaa-ajan vaatteet.

Yritys on alusta asti panostanut tuotteidensa laatuun ja yksilöllisyyteen ja tästä johtuen suurin osa Panzerin tuotteista valmistuu edelleen kotiseudulla Alppien kupeessa Pohjois-Italiassa.

Yksilöllisyydellä tarkoitetaan pääasiassa räätälöityjä tuotteita, jotka valmistetaan vasta asiakkaiden tilauksen jälkeen. Näin asiakas pystyy valitsemaan täysin omanlaisen mallin, värimaailman ja painatuksen hyvin monien tilausten kohdalla.

Panzerin pitää myös huolen, että valkoimasta löytyy jotain kaikenlaisille aktiivisille ihmisille. Miehille, naisille ja lapsille, sekä esimerkiksi  harrasteurheilijoille ja ammattiurheilijoille.

Craft

Ruotsissa 1973 perustettu Craft – tuotemerkki tunnetaan maailmalla laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

Craftin joukkue- ja seuramallisto Teamwear näkee jokaisessa ihmisessä urheilijan ja tarjoaa laadukkaita vaatteita ja asusteita kaikentasoisille urheilijoille ja urheiluseuroille. Malliston vaatteet on suunniteltu luomaan joukkuehenkeä ja optimoimaan suorituskykyä. Teknisiä vaatteita on saatavana sekä harjoitteluun että peleihin.

Tiimipaita.fi-Yhteistyökumppani-Loimaan-Hurrikaani-Sublimaatio-peliasut-pikeepaidat-painatuksella-Lentopallo

Moninkertainen lentopallon SM-mitalisti Loimaan Hurrikaani Panzerin peliasuissa


Lajit

Lajeja, joihin soveltuvia varusteita Panzeri ja Craft tuottavat vahvalla ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella :

 • Koripallo

 • Lentopallo

 • Jalkapallo

 • Salibandy

 • Käsipallo

 • Yleisurheilu

 • Fitness

 • Aerobic

 • Pyöräily

 • Keilailu

 • Ja monia muita...

Tuotekuvastot Urheiluvaatteet, Urheiluvarusteet, Urheiluasusteet

Panzeri BluLine

Panzerin lähinnä joukkueurheiluun suunnattu mallisto urheiluvaatteita, urheiluasusteita ja urheiluvarusteita.

Panzeri TeamLine

Räätlöitävä sublimaatiomallisto peliasuja ja verryttelyasuja.

Craft Teamwear

Craft Teamwear näkee jokaisessa ihmisessä urheilijan ja tarjoaa laadukkaita tuotteita kaikentasoisille urheilijoille ja urheiluseuroille.

Panzeri Sportwear

Tasokkaat vapaa-ajan vaatteet, joita pystyy myös muokkaamaan omanlaiseksi.

Craft InStock

Craft tunnetaan erittäin laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ

Oikea lopputulos onnistuu valitsemalla sopivat ykislöinnit. Tutustu eri painatusmenetelmiin!

Käytännöllisiä ohjeita onnistuneeseen tilaukseen. Käykää lukemassa yksinkertainen ohjeistus!


Oletteko valmiit tilaamaan, lähettämään tarjouspyynnön, tai onko teillä kenties jotain kysyttävää? Palvelemme teitä mielellämme kaikissa asioissa. Ottakaa meihin yhteyttä täältä!

TOP