Toimitusehdot

 

Sopimuskumppanisi kaikkien tämän online-tarjouksen puitteissa tehtyjen tilausten suhteen on Tiimipaita Finland Oy (aka Tiimipaita.fi), Vankkurikatu 4 A, 24240 Salo, Y-tunnus: 2620741-3.

Yleiset myynti- ja toimitusehdot ovat ilman kirjallisesti sovittuja poikkeuksia voimassa kaikissa tilauksissa ja toimituksissa asiakkaalle. Kyseisiin ehtoihin perustuvat kaikki Tiimipaita Finland Oy:n ja asiakkaan väliset tarjoukset ja sopimukset, ja ovat voimassa koko liikesuhteen voimassaoloajan.

Link

Asiakkaalle tehdään aina Tiimipaita.fi:n toimesta lopullinen tarjous, jonka hyväksyttyään sähköpostiin vastaamalla syntyy sopimus. Ennen hyväksyntää tarjoukset ovat asiakkaille esitettyjä sitoumuksettomia kutsuja tehdä tilaus. Tilausmenettelyssä voidaan käyttää tällä hetkellä seuraavia kieliä: suomi, englanti.

Tiimipaita.fi:n on mahdotonta tarkastaa kaikki asiakkaiden yksilöintigrafiikat mahdollisten oikeudenloukkausten varalta. Siksi asiakkaan lähettämien yksilöintiaineistojen käyttöoikeus on aina asiakkaan omalla vastuulla, eikä Tiimipaita Finland Oy ota vastuuta ilman lupaa käytettyjen aineistojen seurauksista. Tiimipaita.fi pidättää itsellään oikeuden hylätä jo saapuneet tilaukset lakimääräisen vastaanottoajan kuluessa, jos tilausprosessin aikana huomataan tai epäillään, että yksilöintiaineistolla loukataan kolmansien osapuolten oikeuksia tai lain määräyksiä.

Toimituksen ohjeistuksena käytetään asiakkaalle ilmoitettua keskimääräistä toimitusaikaa. Aika alkaa seuraavasta työpäivästä siitä hetkestä, kun Tiimipaita.fi:n asiakaspalvelu on vastaanottanut asiakkaalta tilauksen vahvistavan sähköpostin. Tarkat ja toimitustakuun alaiset toimitusajankohdat ja -määräajat ovat sitovia ainoastaan, jos Tiimipaita.fi on antanut niistä nimenomaisen kirjallisen vahvistuksen.

Toimituksen hoitaa toiminimen Tiimipaita.fi:n valitsema kuljetuspalveluyritys. Ellei toisin sovita, asiakkaan on maksettava kertakaikkinen toimitusmaksu, jonka suuruus riippuu tilauksen arvosta ja toimituspaikkakunnan sijainnista. Toimitusmaksun suuruus ilmoitetaan aina toimitusvahvistuksen yhteydessä.

Mikäli toimitus ei poikkeuksellisesti ole mahdollista edellä mainittujen määräaikojen kuluessa sopimuksen syntymisestä, Tiimipaita.fi ilmoittaa siitä välittömästi asiakkaalle viimeistään määräajan umpeen mennessä kirjallisessa muodossa. Asiakkaalla on silloin oikeus purkaa sopimus, mikä sen tulee puolestaan suorittaa välittömästi kirjallisessa muodossa.

EU:n jäsenvaltiossa olevalle tilaajalle ilmoitettu hinta on lopullinen hinta. Hintaan sisältyvät lakimääräiset verot, erityisesti arvonlisäverot. Lähetyskulut laskutetaan erikseen ja niistä ilmoitetaan myös laskussa erikseen. Ne määräytyvät toimitusosoitteen sijainnin mukaan.

EU:n jäsenvaltioiden ulkopuoliselle tilaajalle jokainen ilmoitettu hinta on nettohinta. Se määräytyy toimitusosoitteen sijainnin mukaan. Jos maassa, johon tavara toimitetaan, peritään arvonlisäveroa, se on maksettava tavaran vastaanoton yhteydessä tuotteen hinnan lisäksi. Lisäksi saatetaan periä tuontitulleja, jotka tilaajan tulee maksaa tavaran vastaanoton yhteydessä tuotteen hinnan lisäksi.

Ostohinta ja lähetyskulut erääntyvät maksettaviksi heti ilman vähennyksiä.

MAKSAMINEN

Verkkopohjaisen kaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

TIIMIPAITA-FI-MAKSUTAVAT-verkkopankki-korttimaksut-lasku-osamaksu-yritykselle

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Maksaminen Y-tunnuksella Laskuyritykselle.fi:

Yrityksesi saa laskun haluamallasi tavalla e-laskuna tai sähköpostin välityksellä (.pdf lasku). Laskulla yrityksesi saa 14 päivää maksuaikaa. Yrityksesi voi määritellä ostovaltuuksia haluamilleen työntekijöille ja hallinnoida niitä helposti verkkopalvelun avulla. Yrityksesi voi seurata tehtyjä ostoja verkkopalvelun välityksellä. Palvelun käyttö ostosten tekoon on maksutonta. Lisätietoja Laskuyritykselle.fi-palvelusta osoitteessa www.laskuyritykselle.fi.

Jos asiakkaan maksu myöhästyy, Tiimipaita.fi saa luovuttaa saamisoikeutensa perintätoimistolle ja siirtää kaikki maksuasian selvittämiseksi tarvittavat henkilötiedot kyseiselle kolmannelle osapuolelle.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Tilausehdot

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

TOP